Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nielenže je blog napísaný dosť pochybne, ale tie príspevky v diskusii či sú za alebo proti autorke, mi pripadajú ako súťaž kto napíše najväčšiu debilinu.

0 0
možnosti

Tož vítejte do klubu :-)

1 0
možnosti

Tak tento článek opět překonal rusofilní laťku a posunul ji výš. Kdy to skončí ? Je vůbec ještě možné vymyslet větší pitomost nebo je to vrchol? Dotyčná slečna má zřejmě totální nepořádek v datech a historii vnímá asi jenom přes své komunistické rodiče a prarodiče , jiné vysvětlení nemám. Tolik demagogie na tak malém textovém prostoru.....

6 1
možnosti

Njn co naděláme. Mám známou, chytrá ženská (35 let), magistra v lékárně. Navíc je opravdu hezká, ale jen do doby než otevře pusu na téma politika. Padají z ní samé perly. USA nepřítel všech, Stalin hrdina, okupace Evropy SSSR bylo osovobzení a celých 40 let nám jen pomáhali a chránili nás. Komunisti jsou boží a vždy byli, chránili a pomáhali. Nebyli bezdomovci, postižení a vše bylo dokonalé. Komunisti nikdy nikoho nezavraždili a vše probíhalo v souladu s lidem. Její prarodiče a rodiče komunisti a pohlaváři a ona v tom vyrostla a uvedenou chorobu zdědila. I přesto, že je hezká, chytrá, dobře vydělává, tak nemá chlapa a ani ho nemůže najít. Chtěla by dítě i rodinu, ale každý chlap od ní uteče, jakmile zjistí, co by měl doma. Já s ní můžu mluvit téměř o čemkoliv, jen máme vzájemnou dohodu, že o politice mluvit nebudeme.

1 1
možnosti

..dobrý den...a dovolte prosím vás jeden dotaz...

...léčíte o to nějak...??,

6 1
možnosti

Petice je k ničemu. Pro začátek bude lepší  jít ostatním příkladem a snadno a rychle můžete vystoupit ze zóny NATO opuštěním Slovenska směrem na UK a RF. Určitě se k Vám ještě pár nadšenců připojí, tam Vám bude líp.

7 0
možnosti
Foto

Sympatická iniciativa, karma. Zpočátku Vás bude zblblá veřejnost kamenovat, ale dříve nebo později se to zlomí a NATO se stane minulostí !

2 11
možnosti
Foto

Z kolotoče se to tak může zdát, ale Rusové už dneska nekradou hodinky, ale kolotoče. Takže, abys nelitoval ;-)

7 2
možnosti

Živit je tak pestrý. I tohle se může urodit! 8-o

7 0
možnosti
Foto

Milá poetická duše, oni ti zpropadení Amíci v minulém století dvakrát vytáhli Evropu z průseru, do kterého se sama dostala. Zkuste se "pozrieť" do základní učebnice dějepisu, zapojte mozek a pak pište. Zatím jste to pojala od konce.....

10 1
možnosti
Foto

Ale pendrek.

Amíci na obou světových válkách nepředstavitelně vydělali.

Díky první světové válce se stali velmocí, protože do té doby neznamenali nic a nehodilo se jim do krámu, aby vyhrálo Německo a RU. Jinak celé 2 roky lavírovali, zda se přidat k Německu a RU, či k VB a Francii.

Díky druhé světové válce se Amíci stali supervelmocí a v Evropě zasáhli, až když věděli, že by Stalin v případě vítězství obsadil celou Evropu a SSSR by se tak stal jedinou supervelmocí.

V čem máte pravdu je, že se do těchto p......ů dostala Evropa sama bez cizího přičinění.

3 7
možnosti

P40a94v13e46l 94K52u68l27a

2. 2. 2015 17:23

Pane Klausi, rád vás nemám, ale za rozdělení Československa děkuji :-D

10 1
možnosti
Foto

Nějak nevím, koho momentálně NATO okupuje, ale Vy sama vystoupit můžete. Stačí si dát na obydlí tabuli s nápisem: Tento dům není členským domem NATO.

11 2
možnosti

J38a67r25a 28R85a92n75k

2. 2. 2015 18:27

Domnivala jsem se, ze se hormony po puberte sklidni, kdepak;-€X

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS