Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jenom trouba nechápe, že členství v NATO je dnes jediná záruka, že k vám nezačne strkat svůj nenechavý rypák putinovské Rusko. Putinovi se hodně stýská po bývalém SSSR a jeho vlivu ve východní Evropě. :-P

14 3
možnosti
MT

Uz jste zřejmě zapomněli kdo u nas první chtel vystoupit z NATO.Nebyl to nahodou náš skvělý president?

1 0
možnosti
MT

A hlavně ho chtěl zrusit stejně jako varšavskou smlouvu.

1 0
možnosti
Foto

Mě napadlo spíše BSE...

5 2
možnosti
RD

řval jsem smíchy.... autorka je určitě zaměřena ne na poezii, ale na humornou literaturu... Wodehouse je slabý odvar

5 2
možnosti
JR

J10a31r10a 37R66a38n55k

2. 2. 2015 18:30

Nevim, nevim......Jeeves a Wooster, byli oba inteligentni:-/

1 1
možnosti
MT

Přečtěte si to několikrát treba začnete chápat.Je jen škoda,že to napsala Slovenka a najděte tam jedinou nepravdu.

4 10
možnosti
IH

Vy jste chápal ty komunistické definice čehokoliv, které jsme se museli učit zpaměti, protože jinak logicky nedávaly smysl?

Tak ten článek je jak přes kopírák z rudého práva a klasická poučka zní, že pokud obecenstvo něco nechápe, tak by se měl zamyslet autor a ne čtenáři.

12 2
možnosti

O budúcnosti akej krajiny byste ráda rozhodovala? Slovenska nebo Česka?  Jinak jsem tu vaši hrůzu dočetl jen k té údajně nedodržené smlouvě o nerozšiřování NATO na východ, to je konečně jen jedna z mnohých nepravd v tom vašem elaborátu...Rv

11 3
možnosti
Foto

J12a60k10u89b 79R19o45t85h

2. 2. 2015 15:48

To by se mělo vysílat na Svobodném vysílači. Ta její "poezie" taky. Spolu s Kapalem vytvoří kulturní úderku. Pro obveselení panstva (a damstva). 

Mimochodem, všimli jste si, že ty země, které nejvíc hovoří o agresi jiných a o nutnosti míru, mají obvykle nejnadupanější vojenské přehlídky?;-D

18 3
možnosti
Foto

Máte pravdu,

NATO je naprosto regulérní zločinecká organizace, kdy její země napadly vojensky státy, které nikoho neohrožovaly - viz Srbsko, Irák, Libye.

Nyní se USA v čele NATO snaží prostřednictvím Ukrajiny rozpoutat válku Evropy s Ruskem.

Vaše obavy sdílím, dávám karmu R^

4 16
možnosti
JR

Jediný kdo se snaží rozpoutat válku EU s Ruskem jste Vy a Vám podobní pane Petříku. Když si odmyslím, že používáte názvy, kterým nerozumíte, tak jsou Vaše zprávy pořád stejné (zlé USA, NATO, EU). Dále jaksi přehlížíte, že Rusko má na svědomí několik agresivních mezistátních konfliktů v Evropě...vlastně Rusko je v Evropě největším agresorem, dříve to byl SSSR (od roku 1953). Nevšiml jsem si, že by USA nebo NATO mělo zájem na válce s Ruskem. Asi jste nezaznamenal zprávu, že nedávný přelet Ruských bombardérů u GB byl obohacen jadernou střelou na palubě jednoho bombardéru, která byla neaktivní. Pokud ovládáte i jiný jazky než češtinu nebo ruštinu a Vaše mentální možnosti umožňují i globálnější pohled na situaci, tak si informace najdete. A prosím, ušetřete mě, že USA jsou největší globální agresor - v tom se shodneme. Nicméně, Rusko si s USA nemá co vyčítat. Vše mezi nimi je jen nárazníkové pásmo a Vás klidně použije i Putin, jako potravu pro děla. Nedělete si iluze. Vždy mě fascinuje, jak lidi jako Vy tady argumentujete válkou a nedochází Vám, že na klasickou válku nikdo nemá a nikdo ji nechce. Jde jen o boj o moc, postavení a peníze. Nicméne chápu, že se Vám stýská po SSSR a po době hlubokého komunismu, kde jste se měl asi velmi dobře. Ukrajina, tedy její část dopadne stejně jako země, kam Rusko přišlo "pomáhat." Jediný Afganistán dokázal vypráskat jak agresivní Rusko, tak i agresivní USA.

9 1
možnosti
MT

Která že země má z NATO vystoupit; Čechy, nebo Slovensko? Já jen, že bych nerad něco podepsal a pak si rval fousy, že z NATO vystoupila jiná země:-)

5 0
možnosti
TT

Až bude Vyvadil zase demonstrovat, přijeďte, nebude tak sám.

10 0
možnosti
Foto

To tak, umíte si představit, co by vzniklo v případě přeskočení jiskry...?! Nezapomínejte, co psal už veliký Lenin - "...pozor, z jiskry vzejde plamen...!";-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 461x
V človeku je istá neviditeľná sila, ktorá ho ženie ďalej ... vyššie od hmoty.

Seznam rubrik