Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete o krvelačném běsnění ukrajinské armády. Odkud prosím čerpáte tento Váš zdroj? Já mám informace od mé nejmenované známé, která se z Ukrajiny vrátila i se svým ukrajinským manželem, ale tvrdila mi opak toho co Vy ve Vašem článku. Rv

0 0
možnosti
Foto

Trochu přeskočím do prózy. Je totiž evidentně, že pravidelná ukrajinská armáda a různé dobrovolnické prapory bojují toliko s místní domobranou, nikoliv s nějakými ruskými vojáky.

Kdyby tomu tak bylo, tak pokud se jednalo o nějaké maskované ruské jednotky, tak by nejjednodušší cestou pro ukrajinskou zpravodajskou službu bylo vždy každý den zveřejňovat místa lokalit, kde se nacházejí, a pozvat tam na obhlídku zahraniční novináře.

V tom případě by museli ti zelení mužíci vždy z té dané lokality se evakuovat i s technikou, takže by je ty neustálé přesuny brzy vyvedli z míry.

Závěr: Vzhledem k tomu, že se nic takového neděje, že ukrajinské zpravodajské služby nezveřejňují žádné takové údaje, tak rozhodně platí, že jádro tzv. proruských separatistů tvoří místní obyvatelé.

4 4
možnosti

A místní tanky které tam rostou místo erteplí na poli.

2 2
možnosti
Foto

Článek který oslovuje ty, kteří nejsou slepí a hluší. Karma R^

6 4
možnosti
Foto

Slušné. Alespoň podle mne.

6 1
možnosti

A protože jsou tyto zločiny už do očí bijící, tak se až poslední dobou začíná v médiích psát ve smyslu, že se bojovníci v ukrajinskou armádou ostřelovaných městech schovávají za civilní obyvatelstvo. Tím se kyjevští zločinci snaží ospravedlnit svá zvěrstva. Marně!

5 5
možnosti

Propaganda veršem? Proč ne? Bolševici v tom maji slušnou praxi..

5 5
možnosti

Horáček je chudáček! Je to dost bolševický verš?

0 0
možnosti

Paní Pavlíková, vy trpíte jakou slepotou?

4 2
možnosti

Je tu rozpor mezi docela slušnou literární hodnotou a politickou slepotou

3 4
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 461x
V človeku je istá neviditeľná sila, ktorá ho ženie ďalej ... vyššie od hmoty.

Seznam rubrik